Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری هرمزگان از تشکیل قرارگاه رصد و پایش تولید به منظور حمایت حقوقی و قضایی از صنایع و واحدهای تولیدی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان،در کمتر از یک روز پس از دستور آیت اللّه رئیسی برای پایش بنگاه های تعطیل و نیمه تعطیل در سطح کشور ، رئیس کل دادگستری هرمزگان از تشکیل قرارگاه رصد و پایش تولید به منظور حمایت حقوقی و قضایی از صنایع و واحدهای تولیدی در این استان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علی صالحی در این خصوص اظهارداشت : به منظور تحقق شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری «مد ظله العالی» با عنوان «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» نامگذاری شده است و در تبعیت از دستور ریاست محترم قوه قضاییه مبنی بر پایش بنگاه های تعطیل و نیمه تعطیل در سطح کشور ، اجرای طرح پایش واحدهای تولیدی در دادگستری استان هرمزگان به عنوان نخستین استان کشور ، آغاز شد.

 

 رئیس شورای قضایی استان هرمزگان تصریح کرد: در این راستا طی ۲۴ ساعت گذشته با اعزام تیم ویژه ای متشکل از دادستان مرکز استان، مدیرکل صمت، مدیرعامل شهرک های صنعتی و نماینده سازمان بازرسی استان هرمزگان بازدید میدانی از واحدهای تولیدی آغاز شده است و اعضای این تیم ویژه ضمن بازدید از کارخانه های بسپار نخل هرمز ، نیکنام صنعت میشا ، بیتا برق جنوب و آریا فوم ، مشکلات آنها را بررسی و دستورات لازم را به منظور رفع موانع ، صادر نمودند.

 

 وی در ادامه تأکید کرد: با اخذ نظرات کارشناسی، طرح جامعی در این خصوص تدوین شده است و طبق مفاد آن؛ از این پس، تمامی برنامه های راهبردی دستگاه قضایی استان هرمزگان متناسب و مطابق با دستور ویژه ریاست محترم قوه قضاییه برای پایش بنگاه های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل، تنظیم خواهد شد که در نخستین گام آن ، قرارگاهی تحت عنوان "قرارگاه رصد و پایش تولید" در ستاد اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی دادگستری استان هرمزگان تشکیل شد.

 

 علی صالحی در ادامه افزود: در پی تشکیل "قرارگاه رصد و پایش تولید" در دادگستری هرمزگان، یک قاضی به صورت تمام وقت در این قرارگاه مستقر شده است و به رسیدگی فوری به مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی واحدهای صنعتی و تولیدی می پردازد.

 

 رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین اظهارداشت: توسط "قرارگاه رصد و پایش تولید" در دادگستری هرمزگان ، فرم هایی برای بررسی وضعیت صنایع و واحد های تولیدی تنظیم شده و با اخطاریه دادستانی کلیه واحدهای تولیدی برای رسیدگی به مشکلاتشان فراخوانده شده‌اند.

 

علی صالحی یادآور شد: خوشبختانه با حمایت های حقوقی و قضایی و در نتیجه احیای صنایع تاکنون در استان هرمزگان هیچ واحد تولیدی بزرگی تعطیل نشده است، ولی تعدادی از واحدهای تولیدی کوچک پس از تولید، مشکلاتی دارند و همچنین برخی از واحدها نیز به مرحله بهره برداری نرسیده‌اند که رفع موانع و مشکلات آنها با قید فوریت در دستور کار "قرارگاه رصد و پایش تولید" دستگاه قضایی استان قرار دارد.

 

وی همچنین بیان داشت: به منظور رفع مشکلات واحدهای تولیدی که در خصوص مسائل قراردادی با بانک ها به مانع برخورده اند نیز توسط ستاد پیگیری اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در دستگاه قضایی استان هرمزگان جلسات متعددی با مدیران بانک ها برگزار شده است و این موضوع از سوی "قرارگاه رصد و پایش تولید" پیگیری می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دادگستری حمایت قضایی رصد تولید قرارگاه رصد و پایش تولید دادگستری هرمزگان واحدهای تولیدی استان هرمزگان حقوقی و قضایی قضایی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۵۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی آبادی پیش از ظهر سه شنبه در نشست ستاد تسهیل استان مرکزی اظهار کرد: واحدهای تولیدی باید بر اساس مسؤولیت اجتماعی خود، در حوزه محیط زیست و به‌ویژه در حوزه آب، تعامل و هم افزایی لازم را در خصوص بازچرخانی پساب داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست با تأکید بر لزوم توجه به محیط زیست در توسعه صنعتی، گفت: چنانچه به دنبال توسعه پایدار هستیم باید ابتدا به حفظ محیط زیست توجه ویژه داشته باشیم.

علی آبادی شهر اراک را یکی از شهرهای استراتژیک کشور عنوان کرد و افزود: مردم اراک در دوران دفاع مقدس هم ثابت کردند پشتیبان کشور هستند از این رو تمام ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان به کار گرفته می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رفع مشکل آلودگی هوای شهر اراک نیازمند مساعدت صنایع است، گفت: برای شهر اراک باید ۲ اقدام بزرگ، نخست تلاش برای از بین بردن منابع آلودگی و سپس عدم توسعه صنایع آلاینده با محوریت واحدهای تولیدی مدنظر ویژه قرار گیرد.

بررسی طرح‌های توسعه برخی واحدهای صنعتی، تأمین مواد اولیه، مسائل گمرکی، محیط زیست و منابع طبیعی، ضمانت‌های بانکی، امهال تسهیلات و بحث سرمایه در گردش بخشی از موضوعات مطرح شده در این نشست بود که وزیر صمت دستوراتی در جهت رفع موانع و حل مشکلات این واحدها و پیگیری موضوعات در ستاد ملی صادر کرد.

کد خبر 6099011

دیگر خبرها

  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال افعی تهران
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر